FOBO Bike is een geavanceerde Tire Pressure Monitor Systeem ( TPMS ) met behulp van de nieuwste Bluetooth 5 die direct werkt met uw Android ( v5.0en hoger) en iOS ( v9.3 en hoger) apparaat. Wordt geleverd met 2 band sensoren .

 

FOBO Bike werkt rechtstreeks met uw smartphone.
FOBO Bike is 's werelds eerste Bluetooth Smart geavanceerde Tire Pressure Monitoring Systeem ( TPMS ) voor tweewielers en driewielers .
FOBO Bike maakt gebruik van de nieuwste Bluetooth 5 die direct werkt met uw Android en iOS-apparaat .
De belangrijkste functie van FOBO Bike is het constante 24 uur x 7 dagen weergeven van de luchtdruk en temperatuur voor tweewielers en driewielers (Can-am).
Het zendt vervolgens via de te downloaden App de gegevens naar uw smartphone waar de gebruiker overzichtelijk alles kan overzien.
De gebruiker kan ook de bovenste en onderste drempelwaarden van de luchtdruk instellen .
FOBO Bike zal de druk op basis van de drempels doormiddel van een slim algoritme sensor volgen en zal drie niveaus voorzien van waarschuwingen wanneer de drempels worden overschreden .

Antidiefstal beveiliging
De FOBO bike set is voorzien van een dubbele antidiefstal beveiliging waardoor deze niet makkelijk van het ventiel kan worden afgedraaid en meegenomen. Daarnaast is er de 2e beveiligings stap door de App met Cross Pair Technologie, Jouw doppen werken alleen via jou account en worden buiten gebruik gesteld wanneer ze zonder toestemming op een nader account worden gebruikt.


Smartphone App
Met de smartphone App kunnen tot wel 19 wielen, dus ook de banden van andere motoren of  een ander voertuig gelijktijdig in de gaten worden gehouden. 

Er is een App voor Android (5.0 of hoger) en iOS (9.3 en hoger) Download App


 

 Verkrijgbaar in de kleuren Zwart en Zilver.

 

Vandaag besteld is morgen in huis.

FOBO Bike 2 Motorfiets Bandenspanning en Temp. Monitor Kit Zwart (2st, bluetooth)

  • Merk: Fobo
  • Model: FM 2410-BK
  • Beschikbaarheid: Op voorraad
  • € 95,00

  • Excl. BTW: € 78,51

De waardering van www.jaramoto.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 33 reviews.