Privacy Policy

Privacybeleid Jaramoto

 

https://www.jaramoto.eu

 

Over ons privacybeleid

 

 

Jaramoto geeft veel  om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig  hebben voor (het verbeteren van) onze  dienstverlening en gaan zorgvuldig om met  de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter  beschikking aan derden.

Dit privacybeleid is van toepassing op het  gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Jaramoto. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 26/05/2018, met  het  publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar  deze gegevens voor worden gebruikt en met  wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met  derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan  u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe  wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met  betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.

Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt  u contact opnemen met  onze  contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan  het  einde van ons privacybeleid.

 

Over de gegevensverwerking

 

 

Hieronder kan u lezen  op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar  wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk  zijn.

 

 

 

 

 

Webwinkelsoftware

 

Opencart

 

 

Onze webwinkel is ontwikkeld met  software van Opencart, wij hebben voor onze  webhosting gekozen voor AndersTransIP. Persoonsgegevens die u ten  behoeve van onze  dienstverlening aan  ons beschikbaar stelt, worden met deze partij  gedeeld.  AndersTransIP heeft toegang  tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen  uw gegevens nooit gebruiken voor een  ander doel.  AndersTransIP is op basis  van de overeenkomst die wij met hen  hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een  sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies  van data te voorkomen.

 

 

Opencart

 

 

Onze webwinkel is ontwikkeld met  software van Opencart, wij hosten onze  webwinkel op een  server in eigen beheer. Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies  en corruptie van gegevens zoveel  mogelijk  te voorkomen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan in ieder  geval  uit de toepassing van SSL-encryptie en een  sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies  van data te voorkomen.

 

Webhosting

 

TransIP

 

 

VOORBEELD: Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van TransIP. TransIP verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet  voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het  gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. TransIP heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies  en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. TransIP is op grond  van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.

 

 

 

 

E-mail en mailinglijsten

 

MailChimp

 

 

Wij versturen onze  e-mail  nieuwsbrieven met  MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail  die geautomatiseerd via onze  website is verzonden ziet u de

‘unsubscribe’ link. U ontvangt onze  nieuwsbrief dan  niet  meer. Uw persoonsgegevens worden door MailChimp

 

beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk  maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het  recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het  kader daarvan informatie met  derden te delen.

 

 

Office365

 

 

Wij maken voor ons reguliere zakelijke  e-mailverkeer gebruik van de diensten van Office365. Deze partij  heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies  en corruptie van uw en onze gegevens zoveel  mogelijk  te voorkomen. Office365 heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e- mailverkeer vertrouwelijk.

 

 

 

 

Payment processors

 

Sisow

 

 

Voor het  afhandelen van een  (deel  van) de betalingen in onze  webwinkel maken wij gebruik van het platform van Sisow. Sisow verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals  uw bankrekening- of creditcardnummer. Sisow heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Sisow behoudt zich het  recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het  kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met  derden te delen. Sisow deelt in het  geval  van een  aanvraag voor een  uitgestelde betaling (kredietfaciliteit) persoonsgegevens  en informatie met  betrekking tot uw financiële positie met  kredietbeoordelaars. Alle hierboven genoemde waarborgen met  betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Sisow's dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Sisow bewaart uw gegevens niet  langer dan  op grond  van de wettelijke termijnen is toegestaan.

 

Beoordelingen

 

WebwinkelKeur

 

 

Wij verzamelen reviews via het  platform van WebwinkelKeur. Als u een  review  achterlaat via WebwinkelKeur dan  bent u verplicht om een  naam en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met  ons,  zodat wij de review aan  uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact  met  u opnemen om een  toelichting op uw review  te geven. In het

geval  dat  wij u uitnodigen om een  review  achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met  WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel  met  het  doel u uit te nodigen om een  review  achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt  zich het  recht voor om ten  behoeve van het  leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan  WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

 

 

 

 

Verzenden en logistiek

 

MyParcel

 

 

Als u een  bestelling bij ons plaatst is het  onze  taak  om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van MyParcel voor het  uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat  wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met  MyParcel delen. MyParcel gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het  uitvoeren van de overeenkomst. In het  geval  dat  MyParcel onderaannemers inschakelt, stelt Myparcel uw gegevens ook aan  deze partijen ter  beschikking.

 

 

 

Externe verkoopkanalen

 

Marktplaats.nl

 

 

Wij  verkopen (een deel  van) onze  artikelen via het  platform van Marktplaats.nl. Als u via dit platform een  bestelling plaatst dan  deelt Marktplaats.nl uw bestel- en persoonsgegevens met  ons.  Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met  uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies  en ongeoorloofd gebruik.

 

 

 

Doel van de gegevensverwerking

 

Algemeen doel van de verwerking

 

 

Wij  gebruiken uw gegevens uitsluitend ten  behoeve van onze  dienstverlening. Dat wil zeggen dat  het  doel van de verwerking altijd direct verband houdt met  de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet  voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met  ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan  op uw verzoek - op een  later moment contact met  u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet  met  derden gedeeld, anders dan  om aan  boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond  van de overeenkomst tussen hen  en ons of een  eed of wettelijke verplichting.

 

Automatisch verzamelde gegevens

 

 

Gegevens die automatisch worden verzameld door onze  website worden verwerkt met  het  doel onze  dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

 

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek

 

 

In voorkomende gevallen kan Jaramoto op grond  van een  wettelijke verplichting worden gehouden tot het  delen van uw gegevens in verband met  fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een  dergelijk geval  zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen  ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt  daartegen verzetten.

 

Bewaartermijnen

 

 

Wij  bewaren uw gegevens zolang  u cliënt  van ons bent. Dit betekent dat  wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat  u niet  langer van onze  diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen  wij dit tevens opvatten als een  vergeetverzoek. Op grond  van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met  uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen  wij dus voor zolang  de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

 

Uw  rechten

 

 

Op grond  van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe  u zich op deze rechten kunt  beroepen.

 

 

In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel  naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het  geval  dat  u de gegevens op een  ander e-mailadres of bijvoorbeeld per  post  wenst te ontvangen, zullen  wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een  administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het  geval  van een  vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze  systemen hanteren.

 

U heeft te allen  tijde het  recht om een  klacht  in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens  als u vermoedt dat  wij uw persoonsgegevens op een  verkeerde manier gebruiken.

 

Inzagerecht

 

 

U heeft altijd het  recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt  een  verzoek met  die strekking doen  aan  onze  contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan  binnen 30 dagen een  reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt  ingewilligd  sturen wij u op het  bij ons bekende e-mailadres een  kopie  van alle gegevens met  een  overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

 

Rectificatierecht

 

 

U heeft altijd het  recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt  een  verzoek met  die strekking doen  aan  onze  contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan  binnen 30 dagen een  reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt  ingewilligd  sturen wij u op het  bij ons bekende e-mailadres een  bevestiging dat  de gegevens zijn aangepast.

 

Recht op beperking van de verwerking

 

 

U heeft altijd het  recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt  een  verzoek met  die strekking doen  aan  onze  contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan  binnen 30 dagen een  reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt  ingewilligd  sturen wij u op het  bij ons bekende e-mailadres een  bevestiging dat  de gegevens tot u de beperking opheft niet  langer worden verwerkt.

 

Recht op overdraagbaarheid

 

 

U heeft altijd het  recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een  andere partij  te laten uitvoeren. U kunt  een  verzoek met  die strekking doen  aan  onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan  binnen 30 dagen een  reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd  sturen wij u op het  bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een  dergelijk geval  de dienstverlening niet  langer voortzetten, omdat de veilige  koppeling van databestanden dan  niet  langer kan worden gegarandeerd.

 

Recht van bezwaar en overige rechten

 

 

U heeft in voorkomende gevallen het  recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Jaramoto. Als u bezwaar maakt zullen  wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat  zullen  wij afschriften en/of  kopieën van gegevens die

wij (laten) verwerken aan  u ter  beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend  staken.

 

 

U heeft bovendien het  recht om niet  aan  geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling  te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet  op zodanige wijze dat  dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat  dit wel zo is, neem dan  contact op met  onze  contactpersoon voor privacyzaken.

 

 

 

Cookies

 

Google Analytics

 

 

Via onze  website worden cookies geplaatst van het  Amerikaanse bedrijf Google,  als deel  van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen  over hoe  bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk  verplicht op grond  van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met  Google.  Google kan deze informatie in samenhang met  andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het  internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het  aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords)  en overige Google- diensten en producten.

 

Cookies van derde partijen

 

 

In het  geval  dat  softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

 

 

 

Wijzigingen in het privacybeleid

 

 

Wij behouden te allen  tijde het  recht ons privacybeleid te wijzigen.  Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het  nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan  brengen wij u daarvan per  e-mail  op de hoogte.

 

 

 

Contactgegevens

 

Jaramoto
Gentiaanstraat 10
9502AG Stadskanaal
Nederland
Telefoonnummer: (0599-764444
Emailadres: info@jaramoto.eu

Contactpersoon voor privacyzaken

Jan Meertens

De waardering van www.jaramoto.eu bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 10.0/10 gebaseerd op 30 reviews.